,,As spune ca in echipa iLashes sunt acasa” Cristina Tantar- trainer iLashes

In timp ce unii viseaza la o cariera de succes fara,insa a depune prea mult efort in realizarea acesteia,altii reusesc sa faca lucruri marete. Cristina Tantar din orasul Cluj-Napoca, adora sa faca femeile frumoase, acest fapt se poate observa din lucrarile sale perfecte si din dorinta de dezvoltare continua. Cristina ne reprezinta cu mandrie si a devenit recent trainer iLashes. Aflati mai multe secrete si sfaturi din interviul ce urmeaza.

1.Cristina, de cat timp activezi in industria lash making-ului?

Lucrez de 5 ani in acest domeniu.

2.De ce ai ales aceasta meserie?

La momentul respectiv faceam doar make-up, iar cererea de extensii de gene a venit din partea clientelor. M-am informat ce presupune aceasta tehnica, m-am gandit in ce masura m-as regasi in acest domeniu si am decis sa urmez primul curs de initiere.

3.Cum ai reusit sa devii un influencer, lash artist de succes?

Intotdeauna am urmarit ca prin lucrarile mele sa aduc un plus de eleganta clientelor, dar printr-un stil natural, avand grija in primul rand de sanatatea genelor naturale. Asa am reusit sa ma remarc si in relativ scurt timp de cand am inceput sa aplic extensii sa fiu solicitata pentru a sustine cursuri.

4. Care sunt sfaturile tale pentru incepatori?

In primul rand sa aiba rabdare cu ele. Este o tehnica care necesita mult exercitiu, perseverenta si determinare, pe langa o continua formare. Si sa evite compromisul: sa faca ce stiu ca este bine si sanatos pentru clienta in defavoarea “trendurilor” actuale: lungimi si grosimi neconforme cu tehnica aleasa si cu firul natural, volum nenatural etc

5. Care sunt instrumentele de baza pentru evolutia lash artistului?

Informatia reprezinta principalul instrument in evolutia unui lash artist. Insa acest domeniu pe langa o tehnica impecabila, presupune sa cunosti piata de produse si sa oferi clientelor tale doar produse de calitate, dar sis a detii notiuni de marketing si antreprenoriat. Un mix de cunostinte de care ai nevoie pentru a te impune pe piata.
Internetul la ora actuala reprezinta un instrument accesat de marea masa a celor din domeniu, insa poate fi un instrument cu doua taisuri. Daca nu stii sa filtrezi informatia iti poate dauna.
Motiv pentru care imi indrum cursantele catre masterclass-uri unde au posibilitatea sa primeasca informatia corecta, dar mai ales sa exerseze sub indrumarea unui trainer cu experienta.

6. Ai intimpinat greutati, te-ai gandit vreodata sa renunti la aceasta meserie?

Am intampinat foarte multe greutati, dar niciodata nu m-am gandit sa renunt.
De la lipsa informatiilor, lipsa unor produse de calitate pana la efortul constant in educarea clientelor.

7. Cum poti descrie experienta ta in calitate de membru iLashes?

Intotdeauna am cautat sa evoluez, dar am facut-o calculat, cercetand oferta pietei si cautand acei colaboratori cu care sa rezonez.
Ilashes este un brand in spatele caruia sta o echipa frumoasa condusa de Angelina Cozma. Angelina este persoana care iti insufla forta necesara sa evoluezi.
Am facut alegerea cea mai buna pe termen lung. Am suportul si indrumarea unor profesionisti si certitudinea ca impreuna putem construi lucruri ce vor conta in aceasta industrie. As spune ca in echipa Ilashes sunt acasa 

8. Ce vis legat de industria lash ai? Care este cea mai mare dorinta a ta pe plan profesional?

Eu am concurat intotdeauna cu mine insami. Imi doresc sa ajung cea mai buna versiune a mea si stiu ca mai am multe de facut si de spus in industria asta. E foarte greu sa mai inovezi ceva in acest domeniu, dar asta nu inseamna ca nu poti sa iti aduci aportul in evolutia pietei. Eforturile mele se indreapta catre instruirea viitorilor tehnicieni si suportul acordat acestora pe termen lung, cat si in educarea clientelor. Evolutia oricarei piete aduce cu sine si haos si din punctul meu de vedere industria extensiilor de gene trece printr-un astfel de moment, insa alaturi de producatori si distribuitori de produse, de influenceri si traineri putem restabili echilibrul.

9. Cine a fost inspiratia ta de-a lungul anilor de activitate?

La momentul in care eu am inceput sa practic aceasta meserie, in Romania gaseai foarte greu informatie de calitate. Mi-am gasit la momentul respectiv raspunsurile la problemele pe care le intampinam in cursurile sustinute de Frankie Widdows, pe care o urmaresc cu drag in continuare.

10. Cum putem incuraja femeile sa inceapa aceasta meserie si sa ajunga la un nivel profesionist?

Majoritatea celor care vor sa profesese o fac la inceput doar din considerente financiare. Insa pornesc la drum limitandu-se la a-si asigura un venit decent pentru a se intretine si atat.
Imi incurajez si sustin cursantele sa faca din aceasta meserie un business. Este o piata in continua crestere ce ofera multiple oportunitati. Pentru asta trebuie sa investeasca timp in formare si evolutie, in relatiile cu clientele, furnizorii si colegii de breasla. Prin cursurile mele le pun la dispozitie tot bagajul necesar de informatii pentru a se putea dezvolta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *