Cel mai important mesaj pentru lash artistii din Romania si clientele lor

Poate putini dintre voi, dragi lash stilisti, ati realizat cat de importanti suntem noi in viata unei femei.
De fiecare data cand ne viziteaza o noua clienta si o consiliez eu sau una din colegele mele nu am cum sa nu sesizez ca de fapt suntem cu adevarat #onorate.
Femeile care ajung la noi lasa in responsabilitatea noastra:

ochii ei – iar daca ai constientizat aceasta misiune cu adevarat – nu iti permite sa lucrezi cu materiale de proasta calitate, banii nu se castiga cand economisesti pe calitate – investeste in produse certificate, sigure, ce nu au surse dubioase made in China. Nu te lasa dusa de valul de marketing, 70% din ce cumperi reprezinta manipulare. Verifica cu strictete solutiile, adezivul – cere compozitia detaliata a acestuia, degresantul, removerul – continutul lor si in ce conditii au fost pastrate.
Nu as vrea sa deschid acest subiect, dar cred ca foarte putini dintre voi cunosc adevaratele riscuri ale adezivului si utilizarea neprofesionala a acestora.
Stiti cate cliente au ajuns la noi cu ochii deja sensibilizati, umflati, rosii, iritati si cu o severa intoleranta de cyanocrilat (substanta din adeziv) – iar la foarte multe dintre ele le-ati spulberat visul de a mai purta vreodata extensii gene?
Stim, sunteti invatati pe la tot felul de cursuri „de dupa bloc” sa „puneti gene” 2D, 8D, 14D si 20D dar nimeni nu vrea sa va invete ce se ascunde in spatele acestei industrii si riscurile majore ale acesteia
♦frumusetea ei – onoarea de a contura frumusetea naturala a femeii ma face sa radiez de fericire de fiecare data cand se uita in oglinda si zambeste.
Iar misiunea pe care trebuie sa ne-o asumam este o stilizare corecta, un eye styling foarte bine pus la punct si o constructie #lash #maping ce ne va ajuta sa ducem pana la capat o sedinta de extensii gene impecabila.
Da, stim – deja acest subiect ne amuza cand vine cate o clienta cu pleoapele incarcate de gene #russian care de fapt reprezinta o lucrare groaznica de gene lipite intre ele.
Stim ca fiecare cunoasteti cateva notiuni – stil vulpita, stil papusa … si cam atat .
Pacat, pentru ca fiecare femeie care te viziteaza are o frumusete naturala aparte care trebuie pusa in valoare in dependenta de stilul ei zilnic, tinand cont de confortul zilnic si de acuratetea de a purta extensii.
Va rog insistent, nu ne „urațiți femeile”.
Nu le mai aplicati gene si ca rezultat le „lasati ” pleoapa sau le micsorati ochii, nu le mai aplicati gene lipite intre ele caci ajung in cateva zile sa se ciufuleasca si le intalnesti pe oriunde – mall, supermarket, parc etc si cand tragi o privire la ochii ei te ia groaza la cat de neingrijit arata – este imaginea voastra, iar la randul tau esti si tu femeie !!!
♦banii ei – educatia financiara de care dam dovada face parte din educatie.
Cum ai putea sa ceri bani pentru lucruri necalitative? Da, stim -foarte multe dintre proaspetele cursante dupa ce realizeaza 2 modele, ajung sa incaseze bani fara a anunta clienta ca este incepatoare. Si culmea, pe banii clientei cineva isi bate joc de ochii ei.
Dragi cliente, sfatul de aur : decat sa va aplicati gene cu 50 lei, mai bine nu va aplicati deloc – credeti-ne, sunteti mult mai frumoase fara extensii necalitative!
Efectiv nu ai cum sa ai asa tarife si sa oferi calitate!
Nu e corect ce se intampla – orice meserie necesita o investitie, o cheltuiala de timp, resurse si materiale. Asumati-le ! Ai rabdare sa evoluezi, sa progresezi si sa fii sigura de executarea tehnicii si corectitudinea lucrarii.
Tocmai de asta in cadrul ILashes School Romania oferim gratuit a 3 zi de curs.
Tu ? ai revenit la trainerul tau sa te asiguri de ce ai invatat?
♦sanatatea ei – cati dintre voi puneti accent pe igiena, investiti in produse si aparate de dezinfectare ? Putini, stiu sigur! Cati dintre voi aveti pe masa de lucru macar un pahar cu apa? Stiti pentru ce este? – se absorb vaporii toxici de la adeziv – daca nu porti o masca, te protejeaza si pe tine si pe clienta. aiar dupa fiecare clienta, ai grija si nu uita sa aerisesti camera in care lucrezi. Nu o intoxica, ea nu pentru asta te plateste! Asta in cazul in care nu investiti in produse speciale.
Dragi cliente, e dreptul vostru sa intrebati lash stilistul si sa va arate cu ce lucreaza, cum dezinfecteaza pensetele si cat de bine respecta igiena. Nu stiu daca sesizati cat de importanta este aceasta mai ales in jurul ochilor!!!
Daca as fi o potentiala clienta cu siguranta inainte de a ma aseza pe masa unui lash artist as cere #diploma de absolvire si as lua in consideratie unde a invatat – caci in ultima perioada majoritatea cursantelor ce nu au nici 3 luni de activitate – predau cursuri si elibereaza certificate ” eliberat de X-lescu , master trainer expert ” si incaseaza cateva sute de lei pe training si te amuzi cand stii ca a terminat un curs de incepatori acum cateva zile.
Nu, nu sunt dura, sunt corecta si mai presus de orice imi doresc sa evoluez pe o piata unde exista o concurenta loiala adevarata si profesionista, asa voi putea creste si eu si echipa mea , aflandu-ne intr-un vibe continuu de evolutie. Dar atunci cand 80% din lash stilisti de pe piata si-au transformat bucataria in studiou de gene, despre ce putem vorbi.
Abia astept si muncesc zilnic sa aduc aceasta industrie la nivelul celei din UK sau USA, de exemplu, unde in cazul in care nu respecti legile si normele igienice sau pur si simplu ai unghii lungi, desi esti lash stilist si nu e igienic, te poti alege cu un dosar penal.
Dragi cliente, aveti grija de frumusetea, sanatatea si banii vostri!
Dragi lash stilisti, fiti responsabili, practicam cea mai frumoasa meserie de pe mapamond!

Cu drag,
Angelina
Creator iLashes School & Hollywood iLashes Atelier Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *